Saapuminen ja uloskirjautuminen

 

Sisäänkirjautuminen klo 15-22 välillä ja uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Mikäli tarve sisäänkirjautumiselle klo 22 jälkeen, olethan yhteydessä info@hostelbjorkenheim.fi

Huoneiden avaimet säilytetään hostellin aulassa avainsäilytyksessä. Avainsäilytys toimii koodilla, jonka saat sähköpostiin 24 tuntia ennen majoituksen alkamista.

 

Kulku hostelliin sisäpihan kautta. Ovi on auki ma-pe klo 7.30-22.00. & la-su 11:00 - 22:00. Sisäänkirjautumisen jälkeen pääset kulkemaan avaintägillä sekä etu- että sisäpihan ovesta.

Hostellin rakennuksen etupihalla on tilava ilmainen parkkipaikka. (kuva sivun lopussa)

 

Huoneesta löytyvän matkustajailmoituksen voi jättää täytettynä huoneen pöydälle, josta se otetaan siivouksen yhteydessä talteen ennen seuraavan vieraan saapumista.

Ulos kirjautuessasi, jätä avain huoneeseen pöydälle. (kadonneesta avaimesta ja kulkutägistä perimme 100 €:n maksun)

 

Majoittujan muistilista

 

1. Hostellin tiloissa kuljetaan ilman kenkiä. Kengät jätetään hostellin eteiseen kenkätelineisiin. Halutessasi voit pakata omat sisäkengät/tossut mukaan.

2. Hostellin tiloihin vain maksaneet majoittujat. Luvatta ulkopuolisen päästäminen sisään hostellin tiloihin tai majoittumaan johtaa 300€ arvoiseen sakkomaksuun.

Varaus tulee tehdä aina ennen hostelliin tulemista, joko verkkosivuilta tai sähköpostitse.

3. Kuljeta käsipyyhettäsi mukana aina vessaan mennessäsi.

 

 

Keittiö ja ruokailutilat

 

Majoitukseen ei sisälly aamupalaa.* Keittiöstä löydät astiat sekä ruoanlaittovälineet, joilla voit valmistaa ruokaa aamupalasta iltapalaan. Likaiset astiat voi jättää astianpesukoneeseen, kattilat ja pannut tulee itse tiskata. Hostelli tarjoaa majoittujille luomu kahvia ja teetä, joita voi keittää itse, kuin siltä tuntuu. Kahvi löytyy jääkaapista.

 

Keittiössä on yhteisessä käytössä uuni, liesi, jääkaappeja, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja astianpesukone. Uuni ja liesi toimivat LiesiTurvan kellon avulla. LiesiTurva ennaltaehkäisee liedestä aiheutuvat palot. Kun laitat uunin tai lieden päälle, liesiturvan näytölle ilmestyy luku 15. Tämä osoittaa aikaa 15 minuuttia. Lisäaikaa kokkailuun saat painamalla LiesiTurvan nappia, kun LiesiTurvan näytössä on aika lähes loppu. (1-5 min)

 

Keittiössä on myös “Hyvän Mielen Hylly”, josta voit ottaa käyttöösi muiden majoittujien lahjoittamia elintarvikkeita, joissa on vielä käyttöpäiviä jäljellä.  Voit myös lahjoittaa omat elintarvikkeesi majoittumisen jälkeen Hyvän Mielen Hyllyyn. Välitetään hyvää mieltä ja kannetaan ympäristövastuu pienillä teoilla.

 

*Isojen ryhmien on mahdollista varata aamupala, jonka organisoi ja tarjoaa Ravintola Verstas viereisessä rakennuksessa. (varaus minimi 20 hlö) Hinta 15,90 € / hlö.

 

Ympäristö ja kierrätys

 

Ympäristön huomioiminen on meille tärkeää. Ruokailutilojen kaapeista löydät omat astiansa bio- ja sekajätteelle, pahville, lasille, metallille, paristoille sekä pulloille ja tölkeille.

Jätteen vähentämiseksi WC -tiloistamme ei löydy paperipyyhkeitä, vaan jokaisen majoittujan käytössä on oma käsipyyhe. Hostel Bjorkenheimin arvoihin kuuluvat muun muassa ympäristövastuu.

 

Varaus- & peruutusehdot

 

Varaaminen ja maksaminen varauskalenterin kautta:

 

Tehdessäsi varauksen varauskalenterin kautta verkkosivuiltamme, maksetaan varaus heti varauksen yhteydessä luottokortilla Stripe- palvelun kautta.  (korttimaksut, pankkimaksut.) Varausohjelma lähettää varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Saat onnistuneesta maksusta erillisen kuitin. Nämä kuitit eivät ole varausvahvistuksia vaan osoitus maksusta.

Varausohjelma lähettää erillisen varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen heti maksun jälkeen.

Olethan yhteydessä, mikäli et saa varausvahvistusta maksusi jälkeen.

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan.

 

Varaaminen sähköpostitse:

 

Varauksen tehtyäsi saat varausvahvistuksen, joka vahvistaa peruutusehdot.

Asiakkaalle lähetetään lasku/ maksulinkki suorituksen maksamista varten. Vahvistus, lasku ja mahdolliset ennakkolaskut toimitetaan sähköpostin tai sähköisen varausjärjestelmän kautta maksulinkillä, jos asiasta ei muuta sovita. Maksulinkillä maksaminen tapahtuu turvallisesti verkkokaupassa (kortilla, mobile paylla tai verkkopankissa), maksu kirjautuu heti varaukselle ja vahvistaa varauksen. Maksulinkillä maksu tulee suorittaa saman päivän aikana linkin vastaanottamisesta, jos muuta ei ole sovittu.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

 

Yllä mainittujen ehtojen noudattamatta jättäminen johtaa varauksen peruuntumiseen.

 

Isojen ryhmien varaukset: 10 hlö tai enemmän.

 

Isompien ryhmien varaukset tulee aina tehdä sähköpostitse.

Isojen ryhmien varaukseen kuuluu ennakkomaksu, 30 % majoituksen hinnasta, joka veloitetaan varauksen tekemisen yhteydessä laskulla.

Jäljelle jäävä summa veloitetaan 14 päivää ennen majoituksen alkamista.

 

Peruutusehdot yksilö:

Yksittäinen kuluttaja voi peruuttaa majoitustilavarauksen 1-3 yöltä kustannuksitta viimeistään klo 15:00 mennessä varausta edeltävänä päivänä.

Jos asiakas jää saapumatta, eikä ole peruuttanut varausta, on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa häneltä yhden (1) vuorokauden hinta.

 

Peruutusehdot isompi ryhmä / yritykset / seurat:

Perimme 46 € kaikista peruutuksista käsittelykuluina, isojen ryhmien varauksissa.

Peruutuksista, jotka tapahtuvat myöhemmin kuin 28 vrk ennen majoituksen alkua, pidätämme 30 %:n ennakkomaksun.

Jos peruutus kuitenkin tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen majoituksen alkua, perimme 100 % varauksen arvosta.

 

Yhteystiedot

Mikäli vierailun aikana tulee kysyttävää tai tarvitsette apua, tavoittaa meidät arkisin ja viikonloppuisin klo 9 - 22  numerosta: 050 313 8737

 

 

Hostel Bjorkenheimiin ovat tervetulleita kaikki riippumatta sukupuolesta, kansalaisuudesta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta, fyysisestä vammasta, uskonnosta tai poliittisesta mielipiteestä. Hostel Bjorkenheimissä myös esteetön majoitus.